Zeep en handdoeken voor Ons Gebouw in Harfsen | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
<p>Zeepjes van de dominee. Foto: PR</p>

Zeepjes van de dominee. Foto: PR

Zeep en handdoeken voor Ons Gebouw in Harfsen

HARFSEN - Ons Gebouw in Harfsen heeft al bijna zeventig jaar een prominente plek in het dorp. Het gebouw is inmiddels wel toe aan verbetering, vernieuwing en verfraaiing. Daarom wordt er een verkoopactie van handdoeken en zeep gestart waarvan de opbrengst naar dit goede doel gaat.

Een verrassende inbreng komt van ds. Lidy van Prooyen Schuurman. Zij heeft als hobby zeep maken en biedt ruim vijftig zelfgemaakte stukken zeep ter verkoop aan. Uitermate geschikt als geschenk voor Sinterklaas, kerst, een verjaardag, als blijk van medeleven, of gewoon voor uzelf. Er zijn ook vrolijk gekleurde handdoeken te koop van het formaat 100 x 50 centimeter. Ze zijn beschikbaar in vijf kleuren: rood, oranje, korenblauw (licht), marineblauw (donker) en zwart, allemaal geborduurd met het logo van Harfsen met de Klokkenstoel.
Een handdoek kost 10 euro, maar wie er twee koopt krijgt er voor die 20 euro gratis een stuk zeep bij. Zeep kost 4 tot 4,50 euro per stuk. Er kan worden gekozen uit de volgende varianten:
- Land van melk en honing: met kokosmelk, honing uit de IJsselvallei, en een vleugje havermout. Prijs: 4,50 euro
- Onder de vijgenboom: romige zeep met de geur van verse herfstvijg. Prijs 4 euro
- Achter de geraniums: zachte zeep met de geur van Franse geraniums. Prijs 4 euro
- Jasmijnzeep: een heerlijke zomerse herinnering. Prijs 4,50 euro
- Frisse start: zeep met een vleugje mint en eucalyptus. Prijs 4,50 euro.

Bestellen
Bestelformulieren liggen bij de Spar en in de kerk. Bij de Spar staat een doos waarin het ingevulde formulier kan worden achtergelaten. Het kan ook in de brievenbus van Ons Gebouw (Sporkehout 6) gedaan worden. Bestellen per e-mail kan ook, via diaconieharfsen@gmail.com. Onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en de bestelling.
Informatie over betaling en het afhalen volgt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden