Alzheimer-inloop in Stadhuus Lochem | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Alzheimer-inloop in Stadhuus Lochem

LOCHEM - In plaats van de maandelijkse Alzheimer Café’s, die dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, heeft de afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland op 13 november een inloopochtend georganiseerd voor lotgenoten en mantelzorgers. In het Lochemse Stadhuus konden zij elkaar ontmoeten in het bijzijn van een paar vrijwilligers. Dat is positief verlopen.

Naast de maandelijkse Alzheimer Café's wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Gekozen werd nu voor een contactmomenten in het Stadhuus, waar veel ruimte is. Het Stadhuus wil daar ook voor open zijn. Afgelopen vrijdag konden mensen die te maken hebben met Alzheimer hun verhaal vertellen en van gedachten wisselen met de vrijwilligers.
Op 11 december van 10 tot 11.30 uur is er in het Stadhuus weer zo’n contactmoment van het Alzheimer Café. Iedereen is welkom om binnen te komen voor een ontmoeting met de vrijwilliger(s) en een gesprek en natuurlijk is er een lekker bakje koffie/thee. Uiteraard worden bij deze inloop de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden