De Zonnebloem brengt kleur thuis | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

De Zonnebloem brengt kleur thuis

GORSSEL - De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Gorssel hebben tijdens de herfstige dagen alle gasten verblijd met een mooie amaryllisbol om een beetje fleur en kleur in huis te brengen en alvast in de stemming te komen voor de komende feestdagen. In de komende periode van steeds korter wordende dagen en in de aanloop naar de feestdagen doen de vrijwilligers hun best om hun gasten extra aandacht te geven.

Nationale vereniging De Zonnebloem staat met haar vrijwilligers klaar om mensen met een fysieke beperking deel te laten nemen aan het sociale leven. Maar dat ligt nu grotendeels stil vanwege de coronapandemie. Dit heeft ook voor de gasten van de afdeling Gorssel bijzonder veel impact. Geen van de geplande uitstapjes kon dit jaar doorgang vinden, en de vrijwilligers kunnen alleen met inachtneming van de coronamaatregelen op bezoek komen. Kortom, het is wel erg stilletjes geworden. De vrijwilligers hoopten daar met de amaryllisbol verandering in te brengen
De Zonnebloem Gorssel is alle mensen dankbaar die dit jaar hun loten hebben gekocht en in de actie Rabo Clubsupport op de Zonnebloem gestemd hebben. Met die geldelijke steun kunnen de bezoeken aan ouderen doorgaan en kunnen attenties worden geregeld. Meer informatie op de website.


www.zonnebloem.nl/gorssel

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden