<p>Jubilaris Jacqueline Manneke nam haar zus mee als chauffeur. Samen proostten ze op 12,5 jaar vrijwilligerswerk. Foto: PR</p>

Jubilaris Jacqueline Manneke nam haar zus mee als chauffeur. Samen proostten ze op 12,5 jaar vrijwilligerswerk. Foto: PR

Hoge Weide huldigt 20 jubilerende vrijwilligers

LOCHEM - Woonzorgcentrum De Hoge Weide in Lochem huldigt jaarlijks de jubilerende vrijwilligers. Traditioneel gebeurt dat tijdens de jaarlijkse feestavond, maar die kon door corona niet doorgaan. Voor de twintig jubilarissen van dit jaar mocht dit heugelijke feit toch niet ongemerkt passeren.

Daarom was er iets heel anders bedacht. Het werd een drive-in, op donderdag 5 november, waar ze alle twintig in het zonnetje werden gezet. De meeste vrijwilligers hadden een chauffeur meegenomen en konden zo beter genieten van de ludieke feestmiddag. Een van de jubilarissen zat vorstelijk achter in de auto en liet zich rijden door haar dochter. “Zo hoort het toch”, zei ze: ”Ik voel me nu ook even de koningin”.

Tien minuten

Met een tussentijd van tien minuten waren de vrijwilligers uitgenodigd. Bij de hoofdingang stonden ballonnenbogen en werden de jubilarissen welkom geheten door Gerrianne. Zij bood een glaasje bubbels aan, met of zonder alcohol en een luxe hapje. De vrijwilligers werden vervolgens toegesproken door Freddy Moespot of Truus Eitens. Daarna mocht er doorgereden worden naar het volgend tafeltje, waar ze een mooi boeket bloemen overhandigd kregen met een klein bedankwoordje.

Regiomanager Maaike stond bij de volgende tafel en zij bedankte namens de raad van bestuur de jubilarissen met een prachtig beeldje. Als afsluiting mochten ze doorrijden naar Carla. Van haar kregen ze nog een lekker hapje, een doosje merci en een lieve bedankkaart. De reacties van de jubilarissen waren positief. Iedereen was blij met de geslaagde poging er toch een klein feestje van te maken.

Mevrouw Planque was met haar 25 jaar de vrijwilliger met de meeste dienstjaren onder de jubilarissen. Verder werden vanwege hun 12,5 jaar durende inzet gehuldigd dhr. Bannink, mevr. Damen, mevr. Groot Haar, dhr Kreunen, dhr. en mevr. Speek, dhr. en mevr Verhoeff, dhr. en mevr. Bus, Dhr. en Mevr. Jansen, mevr. Etten, mevr. Manneke, dhr. en mevr. Rouweler, dhr. van Gallen, dhr. Neerhof en dhr. Smale.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden