Weinig werk leidt tot creativiteit | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
<p>V.l.n.r. Hugolien Nobel,Tamara Teiwes en Julia Wesselink bij hun creaties. Foto: Arjen Dieperink</p>

V.l.n.r. Hugolien Nobel,Tamara Teiwes en Julia Wesselink bij hun creaties. Foto: Arjen Dieperink

(Arjen Dieperink)

Weinig werk leidt tot creativiteit

LOCHEM - De horeca is dicht. Alleen hotels en Bed & Breakfast (B & B) mogen nog gasten ontvangen. Dat geldt ook voor 't Hart van Lochem, de B & B in de binnenstad van Lochem.

Uitbater en eigenaar Hugolien Nobel:" Wij werken hier met cliënten van Zozijn. Ze werken in de bediening en zorgen voor de kamers. Uiteraard, indien nodig onder begeleiding." Zozijn is een organisatie die zorgt voor begeleiding en ondersteuning en ook dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen.
"Wij houden tijdens de coronacrisis helaas tijd over. Om toch zinvol bezig te zijn hebben wij besloten de boel maar te gaan versieren." Hugolien Nobel wijst naar de drie paspoppen voor de ramen van haar bedrijf. Alle drie zijn aangekleed met dennentakken, versierd met kerstballen en slingers. Hier en daar is een pauwenveer te zien. "Het straalt in deze sombere tijd toch een kerstsfeer uit waar men vrolijk van wordt. Op deze manier daag ik de Lochemse ondernemers uit om ook hun etalages in een prachtige kerstsfeer te brengen zodat het bezoekers trekt. Vooral in de avonduren kan men de etalage mooi uitlichten", aldus Hugolien. Tamara Teiwes en Julia Wesselink, cliënten van Zozijn, zijn ook trots op hun werk: "En het was leuk om te doen."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden