Abonnementenverkoop Almense ijsbaan gestart | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Abonnementenverkoop Almense ijsbaan gestart

ALMEN - Het weer was nog prachtig en de temperatuur ver boven het vriespunt en toch hingen er al schaatsen aan de boom op het Dorpsplein in Almen, met de mededeling dat de ijsbaan open was op de Dorpsstraat. Een geslaagde poging om aandacht en steun te vragen voor de Rabobank clubsupport actie.

De organisatie is iedereen dankbaar voor die steun, maar hoopt op meer. Dat kan door nu alvast een abonnement aan te schaffen, in de hoop op voldoende vorst. De baan zal er klaar voor zijn. De voorverkoop is al gestart en loopt door tot en met 13 december. Normaal gesproken wordt afgesloten tijdens de kerstmarkt, maar die gaat dit jaar vanwege corona niet door.
Abonnementen kosten 4 euro voor jeugd van 4 t/m 12 jaar en 8 euro voor iedereen vanaf 13 jaar. Na de voorverkoop zijn de abonnementsprijzen 8 resp. 15 euro.
Ook zonder abonnement kan er geschaatst worden. Prijzen voor de dagkaarten zijn 3 euro voor 13 jaar en ouder en 2 euro voor 4 t/m 12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.
Een inschrijfformulier voor de abonnementen kan worden aangevraagd in een e-mail aan ijsbaandevetweide@gmail.com. Na inlevering van een envelop met het formulier en het verschuldigde bedrag bij Wendy Ruiterkamp (Whemerweg 6 in Almen) ontvangt de aanvrager persoonlijk het abonnement, of het ligt klaar bij de ijsbaan, als deze open gaat.
Ook niet-schaatsers kunnen de ijsbaan steunen door donateur te worden. Het donateursformulier is eveneens aan te vragen via de mail.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden