Vishandel Waninge: Drive-through rond de feestdagen | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
Marc Huetink bij de haringkar die een rol gaat spelen bij de drive-through rond de feestdagen. Foto: Henri Bruntink
Marc Huetink bij de haringkar die een rol gaat spelen bij de drive-through rond de feestdagen. Foto: Henri Bruntink (Henri Bruntink)

Vishandel Waninge: Drive-through rond de feestdagen

LOCHEM – De feestdagen komen eraan. En ook die zijn dit jaar anders dan anders. Veel mensen gaan in eigen kring eten en vieren. Maar juist winkels waar je de mooiste verse producten koopt kunnen nu geen grote aantallen klanten ineens ontvangen. Vishandel Waninge aan de Walderstraat heeft daar iets op bedacht. Bestellingen kunnen worden afgehaald via een heuse drive-through. Vanuit de auto je bestellingen aanpakken en contactloos betalen.

Eigenaar Marc Huetink zegt: “We mogen op dit moment maar 5 mensen tegelijk in de winkel hebben. Dat kan op piekmomenten rond de feestdagen lastig worden. Daarom hebben we iets bedacht om de druk te verminderen. We hebben een mooie oude haringkar. Het idee is om achter onze winkel, aan de kant van de Walsteeg, het rolluik open te doen en de bestellingen daar vanaf de haringkar aan te reiken aan de klanten.” Vorig jaar noteerde Waninge al ruim honderd bestellingen voor Kerst en de verwachting is dat dit aantal dit jaar overtroffen gaat worden.

Flink uitpakken
De drive-through is geopend op 23 en 24 december en op Oudejaarsdag. Marc Huetink verwacht dat veel mensen flink willen uitpakken met de feestdagen, zeker als de horeca nog gesloten blijft. Ook het aantal mensen dat bij elkaar mag zijn kan nog veranderen. De verwachting is dat in ieder geval grote vraag ontstaat naar producten voor het gourmetten en naar salades en schotels met hapjes.

Speciale wensen
“Als we de bestelling op tijd binnen hebben kunnen we ook aan de meest speciale wensen voldoen. Als je bijvoorbeeld 3 soorten inktvis wil, dan kunnen we dat regelen”, aldus Huetink. Bestellen kan vanaf nu. Het kan via de website, in de winkel en telefonisch. Marc Huetink heeft een voorkeur voor de telefoon en winkel: “Bij mondeling contact kan ik doorvragen en weet ik precies wat de klant graag wil. Bij bestelling via de website vragen we dan ook het telefoonnummer zodat we nog even kunnen navragen”, zo legt hij uit.

Aangepaste openingstijden:
Maandag 21 december: 11.00 – 18.00 uur, dinsdag 22 december: 8.30 – 18.00 uur, woensdag 23 december: 8.00 – 18.00 uur, donderdag 24 december: 8.00 – 15.00 uur en maandag 28 december: 11.00 – 16.00 uur en donderdag 31 december: 8.00 – 15.00 uur.


Vishandel Waninge
Walderstraat 27, Lochem
0573 25 17 17
vishandel-waninge.nl
Bestelpagina: vishandel-waninge.nl/online-bestellen

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden