Wereldwinkel Eefde stopt | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Wereldwinkel Eefde stopt

EEFDE - De Stichting Wereldwinkel Eefde sluit eind april na 35 jaar voor altijd de deuren. Ondanks de enorme inzet van alle vrijwilligers is het niet gelukt om de omzetdaling te stoppen. De opheffingsuitverkoop start op woensdag 17 februari.

Corona en weinig perspectief deden de Wereldwinkel financieel de das om. De organisatie wil het niet laten aankomen op een faillissement om aan het eind nog een bedrag over te houden voor goede doelen.
De opheffingsuitverkoop zal gaan via het inmiddels welbekende ‘click en collect’-systeem. Alle artikelen zijn met een duidelijk prijskaartje te zien in de etalage en daar gaat nu vijftig procent korting van af. Ieder artikel heeft een nummer dat klanten bij hun bestelling door kunnen geven.
Belangstellenden kunnen op woensdag, donderdag en zaterdag ’s morgens tussen 9.30 en 11.00 uur naar de winkel bellen (0575-518662) en op afspraak ’s middags tussen 14.00 en 15.30 uur de bestelde artikelen ophalen bij het afhaalloket aan de deur van de Wereldwinkel, Schoolstraat 17A. Een coördinator controleert alle bestellingen zodat er geen artikelen dubbel verkocht worden. Er kan alleen met pin worden betaald. Geheel volgens de landelijke richtlijnen worden er geen klanten in de winkel binnengelaten.
De winkel sluit zodra alle artikelen zijn verkocht, maar uiterlijk eind april. De facebook- en instagrampagina’s wereld winkel eefde zijn nog bereikbaar, evenals de website.


www.wereldwinkeleefde.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden