De Zilveren Knoop: van kledingherstel tot caravankussens | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
<p>Eigenaar Haci Tiskaya van De Zilveren Knoop. Foto: Henri Bruntink</p>

Eigenaar Haci Tiskaya van De Zilveren Knoop. Foto: Henri Bruntink

(Henri Bruntink)

De Zilveren Knoop: van kledingherstel tot caravankussens

LOCHEM - Eigenaar Haci Tiskaya van De Zilveren Knoop aan de Walsteeg 46 in Lochem staat al 14 jaar vooral bekend als een meester in het snel en vakkundig verstellen en repareren van alle denkbare kleding.

Door Henri Bruntink

Maar er is meer. Nieuwe bekleding van de kussens van bank in huis, maar ook van kussens voor tuinmeubels of voor de caravan of camper. Zo nodig wordt niet alleen de bekleding verzorgd maar wordt ook de schuimvulling op maat gemaakt. In feite is alles dat met textiel heeft de maken in goede handen bij De Zilveren Knoop. Gordijnen maken of verstellen en zelfs reparaties van tenten zijn mogelijk. En heel actueel zijn natuurlijk de mondkapjes. Zelfgemaakt, met twee lagen en beter ogend dan de standaard mondkapjes die in de handel zijn.

Kleding
Als het om repareren en verstellen van kleding gaat valt te denken aan het inkorten van broekspijpen en mouwen van colberts. Maar ook het maken of verwijderen van schoudervulling en het voeren van jassen zijn mogelijk. Daarnaast is ook herstel van suede of leren kleding mogelijk.
Voor het maken en (her)bekleden van kussens voor tuinmeubels, caravans, campers en zelfs boten heeft De Zilveren Knoop speciale stoffen beschikbaar. Indien nodig zijn deze waterafstotend, zodat een plotselinge regenbui geen probleem is voor het tuinmeubilair.

Schaduwdoek
Nieuw is de vervaardiging van schaduwdoek. Deze kunnen aan de buitenzijde van een raam worden aangebracht om de zon en de warmte buiten te houden. Ook hiervoor zijn diverse stoffen beschikbaar.

Haci Tiskaya zegt: “Veel mensen denken dat ik alleen kledingherstel en -reparaties doe, maar er is dus veel meer. Ik heb pas de kussens van een caravan opnieuw bekleed. Elk kussen had een andere vorm. Het was veel werk maar het resultaat is erg mooi.”

Informatie
De Zilveren Knoop is te vinden aan de Walsteeg 46 in Lochem en IS telefonisch bereikbaar via 06 34 76 62 31.
Volg ook de Facebookpagina voor regelmatige acties en aanbiedingen:


www.facebook.com/
dezilverenknoop.lochem

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden