Vogelhuisjes voor het goede doel vliegen weg | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
<p>De vogelhuisjesactie van Monique Brokken en Karina van Dijk &nbsp;bracht veel op voor het KWF. Foto: Arjen Dieperink</p>

De vogelhuisjesactie van Monique Brokken en Karina van Dijk  bracht veel op voor het KWF. Foto: Arjen Dieperink

(Arjen Dieperink)

Vogelhuisjes voor het goede doel vliegen weg

HARFSEN - Drie weken geleden berichtte de Berkelbode over een win-winsituatie met vogelhuisjes. Monique Brokken en Karina van Dijk hadden het idee om net als vorig jaar vogelhuisjes te maken à 9,50 euro per stuk waarvan 1,50 euro zou worden gedoneerd aan het Koningin Wilhelmina Fonds Kankerbestrijding.

Het artikel in de Berkelbode werd goed gelezen. Telefonisch liet Monique Brokken vrijdagmiddag aan de Berkelbode weten: "Het liep storm na de publicatie. Zelfs vanuit Gorssel, Lochem en Barchem kwamen de aanvragen. Ook een paar weken na de publicatie werd nog gerefereerd aan het artikel bij de vraag of er nog kastjes te koop waren. Uiteindelijk hebben wij honderddertig vogelhuisjes verkocht. Hierdoor kan ik binnenkort 295 euro overmaken aan het KWF."
Monique en Karina zijn in hun nopjes dat het zo goed gelopen is. "Ik heb nog een paar kastjes, die kunnen nog weg", zegt Monique aan het einde van het gesprek. "Maar op is op."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden