Alternatieve activiteiten in Epse in plaats van Koningsdag 2021 | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode

Alternatieve activiteiten in Epse in plaats van Koningsdag 2021

EPSE - Ook dit jaar kan het Koningsfeest in de speeltuin aan Het Wansink niet doorgaan. De Koningsdagcommissie heeft gekeken naar mogelijkheden die wel kunnen. Daarom worden in de week van 24 tot en met 30 april twee activiteiten georganiseerd: een wandeltocht en een fietstocht.

Het is mogelijk om in deze periode een fotopuzzel fietstocht (circa 16 kilometer) en/of wandeltocht (circa 5 kilometer) te volgen. Dit kan op elk moment van de dag wanneer het voor de deelnemers het beste uitkomt. Er zijn dus geen starttijden, dit om te voorkomen dat er teveel mensen bij elkaar komen. Neem zelf wat te eten of drinken mee, om er gezellige uurtjes van te maken.

Tijdens de gratis fiets- en wandeltocht kunnen er vragen beantwoord worden waarmee de traditionele prijzen te winnen zijn. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen jong en oud. Voor de jongeren tot 12 jaar is er altijd prijs. Met dank aan de sponsoren is het weer gelukt om prijzen weg te geven zonder dat er inschrijfgeld gevraagd wordt. Houd hiervoor de website in de gaten.

Op deze manier probeert de organisatie toch enkele leuke activiteiten te organiseren zodat Koningsdag niet ongemerkt voorbij gaat.


www.koningsfeestepse.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden