Nieuwe website en ledenapp voor Brinio Lochem | Al het nieuws uit Lochem | Berkelbode
<p>Nieuwe website. Foto: K. Lohman</p>

Nieuwe website. Foto: K. Lohman

Nieuwe website en ledenapp voor Brinio Lochem

LOCHEM - Brinio Lochem heeft een nieuwe website en ledenapp geïntroduceerd zodat zij haar leden nog beter van informatie kan voorzien. Daarnaast is de website www.briniolochem.nl meer toegespitst op het werven van nieuwe leden.

René Trekop, voorzitter van Brinio Lochem: “In een periode met online sporten en buitenlessen in plaats van onze reguliere zaallessen, kan het een uitdaging zijn om iedereen van de juiste informatie te voorzien. Gelukkig deed bij het vervangen van ons ledensysteem de mogelijkheid zich voor om naast een nieuwe website ook een ledenapp in te zetten.”
Die mogelijkheid hebben ze bij Brinio met beide handen aangegrepen. De afgelopen drie maanden hebben leiding en vrijwilligers hard gewerkt aan de inrichting. “En het resultaat mag er zijn!”, aldus René. De website is in een nieuw jasje gestoken en richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in turnen, jazzdance of bodyfit. Nieuw is de app voor de vereniging. “Via de app kunnen we onze leden nu nog beter informeren over lessen, -tijden, wedstrijden en het laatste verenigingsnieuws. Wij zijn als bestuur niet alleen trots op het resultaat, maar ook op de inzet door de leiding en onze vrijwilligers in dit traject.” Trekop roept geïnteresseerden dan ook op om vooral eens een kijkje te nemen op www.briniolochem.nl.

Gymnastiekvereniging Brinio Lochem biedt lessen aan in turnen, jazzdance en bodyfit en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Brinio is één van de oudste verenigingen van Lochem, opgericht op 1 november 1886. Brinio wil een vereniging zijn voor jong en oud, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden