<p>Een artist impression van de semi-bungalows. Bron: IKB architecten&nbsp;</p>

Een artist impression van de semi-bungalows. Bron: IKB architecten 

Verkoop zes semi-bungalows op Berkeloevers in Lochem

LOCHEM - Projectontwikkelaar Berkeloevers VOF start op 8 april 2021 met de verkoop van zes semi-bungalows op de locatie die bij Lochemers vooral bekendheid geniet als het Reudinkterrein.

De woningen komen dan ook aan de Laan van Reudink, een verwijzing naar het biologische veevoerbedrijf dat hier historie heeft gemaakt. De woningen komen direct tegen het centrum van Lochem aan en het station is op loopafstand. Naast de slaapkamer op de begane grond verklaart dit de grote belangstelling. Ilse Klein Brinke van IKB architecten heeft de woningen ontworpen. In eerste instantie heeft zij zich geconcentreerd op een oudere doelgroep, dit resulteerde in een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar vanwege de slaapkamers en badkamer op de verdieping kan een gezin hier ook prima uit de voeten.

De projectontwikkelaar denkt dat kopers er over ongeveer een jaar kunnen wonen. Dit is nog wel afhankelijk van eventueel bezwaar op de verleende omgevingsvergunning. De planprocedure voor Berkeloevers heeft veel tijd gevergd. Tevoren is veelvuldig met omwonenden gesproken die zich vooral zorgen maakten over de bomen en de toren. Met het vastleggen van een herplantverplichting en het laten staan van het meest cultuurhistorische deel van de toren is aan deze bezwaren tegemoet gekomen.

In Lochem is behoefte aan grondgebonden woningen voor een oudere doelgroep. Het aandeel 65-plussers gaat de komende jaren toenemen. De semi-bungalows zijn alleen daarom al een welkome aanvulling op de woningvoorraad in Lochem. De prijzen variëren en beginnen bij 450.000 euro VON. De verkoopbrochure kan vanaf 8 april 2021 12.00 uur worden opgehaald bij Beltman Makelaars aan de Smeestraat 5 in Lochem.

Voor vragen of opmerkingen kan men contact opnemen met Rinze Addink van Beltman Makelaars via info@beltman.nl via 0573 - 432 432.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden