Opnieuw acties Kerk Laren en Gamrupa voor Gambia

LAREN - De afgelopen weken is het niet onopgemerkt gebleven: de eerste acties binnen de gemeente Laren voor Sifoe in Gambia zijn gestart. Het is de bedoeling daar een volle container met hulpgoederen, waaronder veel schoolspullen, naartoe te sturen. En het gaat goed: op dit moment is de helft van het streefbedrag al gepasseerd. De organisatie vindt dat fantastisch maar omdat het nog niet genoeg is volgen er de komende tijd drie nieuwe acties.

De eerste daarvan is een taartenactie. Voor wie iets te vieren heeft bakt een aantal enthousiastelingen binnen de gemeente graag een taart! Er zijn diverse varianten mogelijk voor 10 of 15 euro per taart. Bestellen kan t/m 22 mei, maar op is op. Meer info via onderstaande website.
Op zondag 2 mei is er een online benefietconcert door organist Stefan Potman en zangeres Carla Koehorst . In de kerk van Laren brengen zij een bijzonder concert met zang, orgel, piano en accordeon muziek afgewisseld met beelden en verhalen uit Gambia. Een verbindend concert waarin twee verschillende werelden worden samengebracht. Het concert kan gevolgd worden via een live-stream van Kerk Laren via de site van kerkdienstgemist.nl. Een vrije gift voor dit concert kan gedaan worden via de Givt App: Onder het kopje Acties klik’ken op ‘Gamrupa transport kerk Laren’.
De Pieterpad Sponsorfietstocht is de laatste van de drie acties. Een sponsorfietstocht voor iedereen die van een uitdaging houdt: langs het welbekende Pieterpad vanuit Pieterburen (Gr) of de Sint Pietersberg (L) naar Laren om zo het laatste restant van het benodigde geld bij elkaar te rijden. Wie durft de uitdaging aan om aan deze tocht of een deel ervan mee te doen? En wil daarvoor ook zelf sponsoren zoeken? Meer info en aanmelden kan eveneens via onderstaande website.
Voor meer informatie over deze acties kan contact opgenomen worden met Luuc Boone (Kerk Laren) 06-51093944 en Anita Kroeze (Gamrupa) 06-19959499.


www.kerklaren.nl/nieuws

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden