Eefde4Daagse tovert mei om tot Wandelmaand

EEFDE - Veel mag er niet in deze bijzondere coronatijd. Maar wat natuurlijk wel kan, is heerlijk wandelen in de eigen omgeving. En wat is er nu leuker dan de 4Daagse lopen? Zeker als dat kan binnen alle beperkingen. De Eefde4Daagse maakt dit mogelijk en tovert de Meimaand om tot Wandelmaand. Eerder starten mag ook nog, want de Eefdese versie loopt van 24 april t/m 31 mei. Liefhebbers kunnen zich nu al inschrijven.

Met de Home-edition van de 4Daagse wandelt iedereen vanuit de eigen voordeur. Natuurlijk kan dat prima samen met een vriendje of vriendinnetje, als het maar wel volgens de regels gaat. Wie de vier dagen goed gelopen heeft wordt beloond met een medaille en wat leuks en lekkers namens de sponsors; de lokale ondernemers Coop Eefde, restaurant De Sluis, Bloem & Meer, Domus, Tuincentrum De Blaakhof en Improvision Tekst.
Aanmelden gaat via de website avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition. Onderaan deze pagina kan bij 'Vind hier jouw Avondvierdaagse' Eefde worden ingevuld. Na inschrijving en betaling (6,50 euro, via Ideal) krijgt de deelnemer een starterskit thuis met alle benodigde informatie. Daarna kan er van huis uit gewandeld worden met de app eRoutes. Met een verrassing onderweg en een leuke afsluiting.
Meer informatie is te krijgen via e-mail (Eefde4daagse@gmail.com) of op de facebookpagina Eefde4Daagse.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden