Epse kan wandelen en fietsen in de week van Koningsdag

EPSE - In de week van 24 april t/m 30 april verzorgt de Koningsdagcommissie in Epse twee gratis activiteiten. Er is een leuke fietstocht van 15 km uitgezet waarbij onderweg verschillende vragen gesteld worden. De wandeltocht van 5 km heeft dezelfde opzet, ook hier worden onderweg vragen gesteld. Voor de jonge deelnemers (tot 12 jaar) is er altijd prijs. Voor de overige deelnemers worden er per activiteit drie traditionele prijzen verloot onder de inzenders met de juiste antwoorden.

Vanaf zaterdag 24 april staan op onderstaande website de route en de daarbij behorende vragen. Deze documenten kunnen worden geprint. Aan het eind van zowel de fiets- als wandeltocht kunnen de antwoordformulieren voor de volwassenen worden ingeleverd in de rode brievenbus bij Hassinklaan 35, waar tevens het start en eindpunt is, of per e-mail bij koningsdagepse@gmail.com. Uiterlijk inlevermoment voor volwassenen is vrijdag 30 april 18:00 uur.
Het antwoordformulier voor de jonge deelnemers moet hier niet worden ingeleverd. Op zaterdag 1 mei wordt namelijk tussen 12:00 en 16:00 uur in de speeltuin aan het Wansink een ijsje uitgereikt bij het inleveren van het formulier met (goede) antwoorden.
Voor vragen: e-mail koningsdagepse@gmail.com of tel. 06-13624763.


http://www.koningsfeestepse.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden