Vaste Prik vindt luisterend oor

GORSSEL - Afgelopen maand was er weer een mooie club Gorsselnaren die zich inspande om het dorp zwerfafval vrij te maken. Met ditmaal een wel heel opmerkelijke vondst, gedaan door Riekie Schonewille. Zij trof tijdens het prikken op straat een gehoorapparaatje aan. Omdat ze weet dat deze nogal kostbaar zijn besloot ze het mee naar huis te nemen. Via een berichtje op het Prikbord van Gorssel vond ze de eigenaar terug. Die was er zo content mee dat Riekie als dank een mooie bos bloemen kreeg. Een leuk bij-effect van een rondje afval rapen.

Wie wil meehelpen om Gorssel schoon te houden en het leuk vindt om in de buitenlucht een activiteit te doen is zeer welkom bij de club. Op zaterdag 24 april is het weer de vierde zaterdag van de maand dus tijd voor Vaste Prik. De vrijwilligers gaan op pad van 10 tot 12 uur.
Vaste Prik wordt geheel coronaproof georganiseerd in overleg met de gemeente. Aanmelden kan per e-mail bij fransje40@live.nl. Dan volgt een bevestigingsmail en meer informatie over hoe de groep dit precies doet. Voor materialen zorgt de organisatie, die in handen is van Samen in Gorssel.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden