<p>Vanaf maandag 3 mei bevindt de prikpost van de Gelreziekenhuizen zich &nbsp;in het gebouw Hoeflinghof aan de Hoeflingweg 7. Foto: Arjen Dieperink</p>

Vanaf maandag 3 mei bevindt de prikpost van de Gelreziekenhuizen zich  in het gebouw Hoeflinghof aan de Hoeflingweg 7. Foto: Arjen Dieperink

(Arjen Dieperink)

Prikpost Lochem verhuist opnieuw

LOCHEM - Voor de tweede keer verhuist de prikpost Lochem. De bloedafname in de poli van de Gelre Ziekenhuizen aan de Hoge Weide was vanwege coronamaatregelen korte tijd ondergebracht bij de Lochemse Tafeltennisvereniging 'De Toekomst maar was weer teruggekeerd naar de poli. Binnenkort moeten de patiënten naar de Hoeflingweg.

Door Arjen Dieperink

Nog een week, dan verdwijnt de prikpost van de poli aan de Zwiepseweg 105 ( Hoge Weide). De nieuwe locatie is vanaf 3 mei het gebouw Hoeflinghof aan de Hoeflingweg 7. Gelre Ziekenhuizen laat in een reactie aan de Berkelbode weten: "Met grote regelmaat was de aanloop van patiënten, die voor bloedafname of een bezoek naar de polikliniek Lochem kwamen, te groot voor de beschikbare wachtruimte. Ondanks het invoeren van bloedafname op afspraak was het lastig om de RIVM-richtlijnen, zoals de 1,5 meter afstand, te waarborgen. Om onze patiënten altijd een veilige omgeving te kunnen garanderen verhuist de prikpost Lochem voor onbepaalde tijd naar Hoeflingweg 7 in Lochem. Zo kunnen we patiënten die komen voor bloedafname volgens de richtlijnen helpen."
Gemiddeld ziet de Gelre prikpost 250 patiënten per week. De polikliniek Lochem blijft gewoon bestaan op de huidige locatie. In verband met de coronamaatregelen dienen de patiënten vooraf een afspraak te maken voor de bloedafname.. Patiënten die op verzoek van hun specialist bloed laten prikken moeten het formulier met het aangevraagde onderzoek, dat zij van de specialist hebben ontvangen, meenemen. Meer info op de website.


gelreziekenhuizen.nl/patient/bloedprikken

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden