Hartstichting haalt mooi bedrag op in Gorssel en Epse

GORSSEL/EPSE - De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 11 tot en met 17 april heeft dit jaar in Gorssel en Epse 4620 euro opgeleverd (4139 euro contant en 481 euro via QR). Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden.

Collecteren in coronatijd zag er anders uit dan normaal. Collectanten gingen op een verantwoorde manier met de collectebus de deuren langs. Als mensen geen contant geld in huis hadden konden ze doneren via een QR(Quick Response)-code. Collectanten konden ook veilig vanuit huis een online inzameling starten met de mobiele telefoon via hartstichting.nl/mobiel en familie en vrienden om een gift vragen. Andere mogelijkheden om te doneren zijn beschreven op hartstichting.nl/doneren.
Een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie, zegt de Hartstichting die al meer dan 55 jaar bestaat. De organisatie is een landelijke autoriteit op het gebied van innovatie en onderzoek naar hart- en vaatziekten. Maar net zo belangrijk vindt de Hartstichting het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. "Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart, haal je meer uit het leven", aldus de Hartrstichting.
Voor meer informatie zie de website.


www.hartstichting.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden