Foto: VVD Lochem

VVD Lochem presenteert programma en lijst

Woensdag 31 januari presenteerde de VVD in de gemeente Lochem haar kandidatenlijst. Twintig gedreven inwoners uit de verschillende kernen.

Lijsttrekker Haverkort: 'Ik ben trots op deze lijst van professionals! Een mooie mix van ervaring en nieuw, jong en jong van geest, breed vertegenwoordigd in de vele mooie kernen van onze gemeente.' Met zes vrouwen bij de eerste twaalf en met veel jonge gezichten heeft de VVD in de gemeente Lochem een prachtige kandidatenlijst.

Het programma 'Jouw Lochem' geeft een helder en goed beeld van de wensen van de liberalen voor de gemeente. Naast vertrouwde liberale waarden als goed bestuur, financiële zekerheid en verlaging van de lokale OZB staan heel concrete wensen voor verschillende kernen genoemd. Zo krijgt Epse een Brink, Eefde & Gorssel nieuwe woon-werk locaties, Lochem een levendige binnenstad en Harfsen een speelparadijs.

Ook natuur en cultuur komen aan bod. Gebouwen zijn maximaal duurzaam. Hinder van windmolens en zonneparken wordt vermeden. Er komt aandacht voor de Berkel langs de achterzijde van de bedrijventerreinen. Mooie culturele evenementen zoals bijvoorbeeld IJsseljazz, de Keidagen en Winterwonderland, maar ook kleinere initiatieven krijgen volop ruimte.

Afval wordt gewoon opgehaald. De gemeente zorgt samen met inwoners voor een nette buurt. Verrommeling is verleden tijd. Ondernemers krijgen volop aandacht. Geen marktgeld meer en 'blurring' wordt mogelijk, als het aan de liberalen ligt. Bovenal stelt de VVD dat de gemeente dienstbaar en bereikbaar moet zijn. Zij is er immers voor haar inwoners. Dezelfde dag reactie bij een vraag of klacht. De gemeente betuttelt niet en zorg wordt netjes en gelijkwaardig op maat verzorgd.


De komende weken komt u de enthousiaste kandidaten in alle kernen en veelvuldig op sociale media tegen.
Het gehele programma is te downloaden op www.lochem.vvd.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met: erik.haverkort@vvdlochem.nl

Kandidatenlijst:
1. Erik Haverkort m Eefde
2. Eric-Jan de Haan m Lochem
3. Karin Ter Maat-Veltkamp v Harfsen
4. Ria Leliveld v Eefde
5. Jan de Vries m Laren
6. Nina Verweij v Almen
7. Jan Beltman m Laren
8. Mariëtte Ikink v Laren
9. Linda van der Toorn v Gorssel
10. Guido de Wit m Almen
11. Harm Oosting m Barchem
12. Anne Oude Avenhuis v Harfsen
13. Herbert Meulenman m Laren
14. Andre Lobbert m Laren
15. Robert Portielje m Epse
16. Bart Sipma m Lochem
17. Joost van der Pol m Lochem
18. Niels Eijkelkamp m Lochem
19. Gerard Keppels m Laren
20.Hennie van der Most m Gorssel

Meer berichten