Hans Anders vernieuwt winkel in Lochem

LOCHEM - Optiekketen Hans Anders opent in Lochem op zaterdag 29 mei opnieuw haar deuren. De winkel is volledig gemoderniseerd. Met het toevoegen van een extra oogmeetruimte, kunnen er meer klanten tegelijk geholpen worden door het winkelteam.

Door een nieuwe indeling van de winkel en met het nieuwe interieur, is er bovendien ruimte gecreëerd om de volledige collectie brillen en zonnebrillen te kunnen tonen. In de winkel vinden klanten een breed assortiment monturen uit de nieuwste collecties van Hans Anders en internationale topmerken als Ray-Ban, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Vogue en Emporio Armani. Ook de merken Levi’s en Longchamps zijn onlangs toegevoegd aan de collectie.
Store manager Marja Kemp: “Onze winkel is geliefd in Lochem. Het kwam geregeld voor dat klanten even moesten wachten, voordat ze aan de beurt waren met een oogmeting. Daarom is het fijn om nu een extra oogmeetruimte tot onze beschikking te hebben. Zo kunnen we meer mensen tegelijk helpen een nieuwe bril of lenzen uit te kiezen, zonder dat er drukte of lange wachttijden ontstaan.”

Nieuwe winkelformule
Het winkelteam is erg tevreden met het nieuwe interieur: “Wat fijn dat de winkel hier in Lochem is omgebouwd naar de nieuwe winkelconcept van Hans Anders. Mensen stappen straks blij verrast bij ons binnen dankzij de uitnodigende en toegankelijke uitstraling. Dankzij de extra ruimte kunnen we meer klanten tegelijk helpen met een persoonlijk advies. We kijken ernaar uit om onze klanten te inspireren!”

Openingstijden
Hans Anders Molenstraat 32, Lochem is open op: maandag tot en met donderdag 09.00 - 18.00 uur, vrijdag 09.00 - 20.00 en op zaterdag 09.00 - 17.00.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden