<p>Huttendorp Gorssel 2020. Foto: PR</p>

Huttendorp Gorssel 2020. Foto: PR

Inschrijving Huttendorp Gorssel 1 juni van start

GORSSEL – De hele zomervakantie binnen zitten is geen optie. Tijdens Huttendorp Gorssel op 26 en 27 augustus kunnen kinderen in de basisschooltijd in een team hutten bouwen en verschillende spellen doen. De activiteit vindt plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald aan de Kwekerijweg in Gorssel. Inschrijven is vanaf dinsdag 1 juni mogelijk. 

Het thema van Huttendorp is dit jaar ‘Huttendorp to outer space’. Aan de deelnemers de opdracht om een volwaardig ruimteschip te maken, om hiermee een succesvolle ruimtemissie uit te voeren. Tijdens verschillende activiteiten op de donderdag en vrijdag kunnen deelnemers extra materialen bij elkaar verdienen om hun ruimtevoertuig bestand te maken tegen alle gevaren buiten planeet aarde. Wat dacht je van een hittewerend schild om een terugkeer door de dampkring te vereenvoudigen?

Inschrijven
Opgeven kan vanaf 1 juni via www.huttendorpgorssel.nl, de kosten bedragen 30 euro per deelnemer. Hiervoor ontvangen deelnemers een Huttendorp T-shirt en een gesponsorde lunch, drinken, fruit en wie weet wat de hongerige bouwer nog meer nodig heeft. Maar ook bouwmaterialen zoals pallets, spijkers en verf. Maar vooral twee onvergetelijke dagen om de zomervakantie mee af te sluiten.

Vrijwilligers gezocht
Huttendorp wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Door je in te zetten tijdens Huttendorp Gorssel bezorg je vele kinderen een fantastische afsluiting van de zomervakantie. Ook komende editie van Huttendorp wordt er weer een beroep gedaan op vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen Huttendorp, zo simpel is het! Help jij ook (weer) mee? Meld je dan nu aan via de website.


www.huttendorpgorssel.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden