Foto: PR
Foto: PR

Zes tuinen open tijdens Tuinrondje Gorssel

Algemeen

GORSSEL - In 2021 vindt de derde editie van het ‘Tuinrondje Gorssel’ plaats. Zes tuineigenaren in en rond Gorssel delen hun tuinplezier graag met andere liefhebbers en stellen hun tuin op 24 en 25 juli van 10.30 tot 17.00 uur open voor bezoekers.

Deelnemende tuinen in Gorssel zijn: Theetuin Kamperfoelie, Kamperweg 1a, 7213 AP Gorssel (Judith en Otto van Harmelen), De Hoefslag, Hoefslag 12, 7213 BW Gorssel (Mieke en Hans Geerlink) en Tuin de Flierderbloesem, Flierderweg 3, 7213 LT Gorssel (Sara Wink). In Eefde doen mee Het Klapzand, Flierderweg 10a, 7211 NM Eefde (Hester Kramer ) en De Isselwaard, Mettrayweg 65, 7211 LC Eefde (Geertje de Jong). In Kring van Dorth is opengesteld In de tuin van Dorth, Bathmenseweg 10, 7216 PB Kring van Dorth (Lily de Boer).

De tuineigenaren: “Vorig jaar waren er heel veel bezoekers. Je kon merken dat mensen er na de eerste coronaperiode heel graag op uit gingen. We zitten nu nog steeds met de coronaperikelen, maar in de tuinen kan overal goed afstand gehouden worden. We zetten ons tuinhek weer met veel plezier open!”.

Het bos-, uiterwaarden en coulisselandschap van Gorssel en omgeving verbindt de zes tuinen binnen een straal van circa 8 km. De tuinen zijn goed met de auto te bereiken: de route door het aantrekkelijke landschap per fiets afleggen biedt een extra ervaring. Voor meer informatie en kosten, zie de website. 


www.tuinrondjegorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode