Abraham en Sarah op visite bij jarig Leussinkbad. Foto: PR
Abraham en Sarah op visite bij jarig Leussinkbad. Foto: PR

Abraham en Sarah op visite bij jarig Leussinkbad

Algemeen

LAREN - Het Larense Leussinkbad bestaat dit jaar 50 jaar. Dat wordt het hele jaar gevierd. Zo ontving het zwembad al een boom cadeau van Stichting Vedel, werd het vertrouwde Leussinkbad-logo in een nieuw jasje gestoken, kregen gasten soms lekkere aardigheidjes bij de kiosk en was er een kleurplatenactie voor kinderen. Ook kreeg het zwembad verjaardagsvisite. Abraham en Sarah kwamen hoogstpersoonlijk langs en kregen zwemles van twee oud-zwemleraren Dinand Bleumink en Han Nijland. 

Beiden stonden jaren geleden geruime tijd als docent aan het Leussinkbad. Sarah en Abraham kregen allerlei oefeningen om hun zwemtechniek te verbeteren en zichzelf te redden uit het water. En ze gingen met alle kleding aan in het bad. Dit tot zeer groot vermaak van aanwezigen en vooral ook henzelf. 

Ruime openingstijden in hoogseizoen
Afgelopen zaterdag 17 juli is het hoogseizoen gestart op het Leussinkbad. Dat betekent dat de openingstijden ruimer zijn en dat tijden voor zwemlessen en aquasporten zijn aangepast.

Winnaars kleurwedstrijd
Op 30 juni eindigde de kleurplatenactie. De jury koos maar liefst vijf winnaars van verschillende leeftijden: Aneira (7), Else (10), Ravi (6), Yann (7) en Klaas Jan (5) hebben een prijsje mogen ophalen.

Volop activiteiten
In de zomer gaan de activiteiten verder. Er is Leussinkdisco op vrijdag 30 juli. Van 19.00 tot 22.00 uur gaat de muziek een tandje harder en staat er lekker eten en drinken klaar. Alle kinderen tot en met 17 jaar met minimaal een B-diploma kunnen komen discozwemmen. Op 13 augustus van 19.00 tot 20.00 uur is de derde zomeravond yoga van dit jaar, voor iedereen die toe is aan een avondje ontspannen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode