Ballenactie Jumbo Lochem. Foto: PR

Ballenactie Jumbo Lochem. Foto: PR

Jumbo Lochem zamelt ballen in voor lokale sportclubs

Algemeen

LOCHEM - Goed nieuws voor sportclubs uit de omgeving van Lochem! In samenwerking met negen lokale sportclubs organiseert Jumbo Lochem een ballenactie. Via de website www.ballenactie.nl/lochem kunnen klanten een donatie doen voor de aanschaf van nieuwe ballen. Daarnaast doneert de winkel aan de Prins Bernhardweg aan iedere deelnemende club een bedrag van 75 euro. Een welkom steuntje in de rug nu sportverenigingen flink wat inkomsten zijn misgelopen door alle coronamaatregelen.

De aanschaf van nieuwe ballen is voor veel sportverenigingen een grote kostenpost. Zeker nu ze een zware tijd achter de rug hebben. Jumbo Lochem roept haar klanten daarom op het bedrag van een kwart, halve of hele bal te doneren aan de club die zij een warm hart toedragen. De ballen worden geleverd door Muta Sport. 

Een goede buur
“We vinden het belangrijk om een goede buur te zijn. Daarom steunen we graag sportclubs in de omgeving”, vertelt Anne Cents, Filiaalmanager van Jumbo Lochem. “Met de Ballenactie willen we clubs helpen om te besparen op een grote kostenpost, zodat ook volgend seizoen het balletje kan blijven rollen. De eerste geluiden van onze klanten voor deze actie zijn overweldigend. Ons doel is om uiteindelijk totaal 3000 ballen op te halen, van tennisballen tot volleyballen. Daarnaast leggen wij zelf een bedrag van 75 euro per vereniging bij om net dat extra steuntje in de rug te bieden.” De sportclubs nemen zelf initiatief om via leden, familie en kennissen zoveel mogelijk ballen op te halen. Daarnaast wordt er in het Jumbo filiaal aandacht geschonken aan de actie in de hoop dat zoveel mogelijk klanten gaan doneren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant