Foto: eigen foto legotheek

Vanwege aanhoudende drukte legotheek Eefde met spoed op zoek naar extra vrijwilligers

In toenemende mate weten de inwoners van Lochem, Zutphen, maar ook Voorst, Brummen en Bronckhorst de weg te vinden naar de legotheek in Eefde. Met trots meldt de legotheek, dat er inmiddels al meer dan 400 leden zijn ingeschreven. En sinds de verhuizing naar het poortgebouw aan het Kazerneplein is het steeds maar drukker geworden. Niet alleen de jeugd maar ook steeds meer volwassenen weten de weg te vinden. Daarom is de legotheek met spoed op zoek naar versterking in de vrijwilligersgroep!

De werkzaamheden omvatten o.a. bezetting tijdens de openingstijden/uitleenadministratie, nieuw aangekochte/ingebrachte sets gereed maken voor uitleen, reparatie en onderhoud, (mede) organisatie van evenementen, contentbeheer/redactie website en meer.


Een hechte groep waarbij iedereen vooral doet wat hij of zij leuk vindt en goed in is. Je bepaalt natuurlijk zelf jouw beschikbare aantal uren.
Lijkt het je leuk om regelmatig te ondersteunen en helpen binnen een gezellig team en voel je affiniteit met de legotheek?
Ben je bovendien klantvriendelijk en kun je ook goed met kinderen omgaan? Neem dan contact op, dat kan in de legotheek zelf tijdens de openingstijden of via het mailadres info@legotheek.nl. Bellen kan ook, bereikbaar tijdens de openingstijden op 06-57 63 93 99. Mocht je zelf geen mogelijkheid hebben, dan ken je misschien wel iemand uit jouw omgeving die op zoek is naar een zinvolle vrijetijdsbesteding in de enige legotheek van de wereld! Men is dringend op zoek naar jou, de legotheek heet jou van harte welkom.

Adres en Openingstijden
De legotheek is gevestigd in het poortgebouw van de voormalige Detmerskazerne in Eefde, Kazerneplein 6, 7211 BM Eefde. De openingstijden zijn op woensdag van 14.30-18.00 u, op vrijdag van 15.00-18.00 u en op zondag van 11.00-14.00 u. Telefonisch bereikbaar (uitsluitend tijdens de openingsuren) op 06-57 63 93 99. LET OP. Betaling uitsluitend contant, er is geen PIN-mogelijkheid. Alle informatie is na te lezen op de website van de legotheek www.legotheek.nl.

Meer berichten