Logo berkelbode.nl


Foto: Accordeonvereniging Concordia

Scholieren maken kennis met accordeon

Lochem - Ook deze eerste maanden van 2018 heeft accordeonvereniging Concordia veel geïnvesteerd in het promoten van het veelzijdig instrument, de accordeon.
Alle Lochemse basisscholen mochten genieten van workshops accordeon voor alle kinderen van de groepen 5.


Dinie Zweverink, dirigente van onder meer Concordia en eigenaresse van de Lochemse muziekwinkel die dit jaar 70 jaar bestaat, heeft samen met een aantal vrijwilligers en een auto vol accordeonnetjes weer veel plezier gehad en gegeven tijdens deze workshops.


Al deze kinderen hebben de mogelijkheid om de komende periode gratis te komen meespelen met het orkest van Concordia. Dit geldt voor alle kinderen uit Lochem en van alle leeftijden.


Op de volgende data zal er bij "de Oever", aan de Graaf Ottoweg 19, van 18.45 tot 20.00 uur geoefend worden: 21 maart, 28 maart, 4 april, 11 april, waarna op zondag 15 april een concert wordt gegeven bij de Heksenlaak. Hier zullen de kleine accordeonisten meespelen met het jeugdorkest van Concordia!


In deze periode krijgen de jonge accordeonisten zelfs gratis een accordeon mee naar huis.


Opgeven voor deze avonden kan bij Jessica die zelf ook bij het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest (NJAO) speelt: jessicakn17@hotmail.com of 06-17408438

Meer berichten


Shopbox