De redactie SC Speaks is trots op hun special. Vlnr: Chris Groot Wassink, Allard Broersma, Kamiel Fokkink, Tristen Braakman, Selle Oonk, Harmer Mulder en Tycho Wuestman.
De redactie SC Speaks is trots op hun special. Vlnr: Chris Groot Wassink, Allard Broersma, Kamiel Fokkink, Tristen Braakman, Selle Oonk, Harmer Mulder en Tycho Wuestman. (Foto: Arjen Dieperink)

SC Speaks brengt Kieseditie uit

Lochem – De jeugdredactie van SC Speaks van het Staring College is vorige week gekomen met een speciale verkiezingseditie.


Twee weken lang hebben ze de Lochemse fractievoorzitters en de burgemeester geïnterviewd, de partijprogramma's bekeken en de functie inhoud van de burgemeester belicht.


De opmaak werd zelf ter hand genomen en het resultaat mocht er zijn. Het blad telt 16 pagina's en wordt in een oplage van 400 stuks verspreid onder de bovenbouw leerlingen
Kamiel Fokkink vond de gesprekken met de fractievoorzitters en de burgemeester wel verfrissend. "De politici hebben hun blik naar buiten toe en waren zeer open over hun privéleven. Normaal interviewen we een docent, deze kijkt naar zijn eigen vakgebied en laat weinig los over zijn privé. "
Hoofdredacteur SC Speaks, Tristan Braakman, is zeer trots op de Kieseditie en dankt een ieder voor de inzet. De editie is ook te lezen op www.scspeaks.nl

Meer berichten