Foto: Pascale Drent

Eric-Jan de Haan, lokale ervaren professional op twee bij VVD

Lochem - Woonachtig aan de rand van de historische Lochemse binnenstad leeft Eric-Jan samen met vrouw Jannet en twee kinderen. Op loopafstand van gemeentehuis en zijn geliefde centrum. Eric-Jan: "Ik wil leven in een stad die bruist! Daarom heb ik me de afgelopen vier jaar samen met ondernemers en inwoners keihard in gezet voor het centrum." En met succes! Eric-Jan zit reeds vier jaar in de gemeenteraad en heeft in die periode bereikt dat alle partijen nu samenwerken aan één visie, één plan, één centrum!

Als ondernemer kent hij de problematiek waar zowel inwoners als gemeente mee te maken krijgen. Eric-Jan: "Al vele jaren adviseer ik colleges in andere gemeentes. Die ervaring gebruik ik natuurlijk graag in de gemeenteraad van Lochem." Maar ook maatschappelijk kan Eric-Jan buigen op een brede ervaring. Daarbij telt zijn inzet als vrijwilliger bij het Openluchttheater en bij de Lochemse Hockeyclub!

Sinds twee jaar is Eric-Jan samen met zijn vrouw mede-eigenaar van fysiotherapiepraktijk de Brug. Ondernemen in het hartje van Lochem, ervaren wat de zorg vanuit de praktijk is en samen met een team mensen helpen. Dat drijft Eric-Jan.

De komende vier jaar gaat hij door. Door met de binnenstad, door met het beter maken van de gemeente zodat ondernemers meer ruimte krijgen en door met het grootste belang dat een gemeente kent. Het belang van inwoners. Eric-Jan: "Alleen een echt lokale politicus kan de belangen van inwoners echt dienen. Dat is wat ik goed kan, en dat is wat ik wil." De VVD is erg trots met deze ervaren professionele doener op plaats twee!

Kijk voor alle standpunten in het verkiezingsprogramma op de website www.lochem.vvd.nl of volg ze op Facebook.

Meer berichten