Wie zijn de kandidaten van D66 Lochem?

Lochem - Onze uitdaging voor de komende periode is het behouden en verbeteren van onze gemeente als een gewilde woon- en vestigingsplaats. Daar willen we graag samen met de inwoners aan werken! We willen elkaar de ruimte geven, eigen initiatieven stimuleren en zorgen voor een duurzame samenleving waar mensen zich thuis voelen, met voldoende banen, goed onderwijs en prima voorzieningen. Daar maakt D66 Lochem zich sterk voor.

De kandidaten van lijst stellen zich graag aan je voor:

Hamp Harmsen
Ik ben getrouwd, vader van twee dochters en woonachtig in Lochem. In mijn paspoort staat als geboorteplaats Gorssel en met mijn kraambed in Almen aan de Scheggertdijk ben ik een trots Lochemer. Mijn kennis en aandachtsgebieden zijn: zorg en welzijn, jeugd en onderwijs, veiligheid en bestuur. Ik sta daarbij voor een pragmatische koers op basis van idealen. De huidige samenleving vraagt om een proactieve instelling en een gemeente die naar de inwoners toekomt en ze betrekt in een voortdurende dialoog. Daar wil ik me voor inzetten!

Trix van der Linden
Lochem is een prachtige gemeente en ik voel me hier als wethouder meer dan thuis. Mijn portefeuilles zijn o.a. zorg en ondersteuning (Wmo), jeugd, onderwijs, duurzaamheid en kunst en cultuur. Ik vind het belangrijk dat mensen die zorg nodig hebben ons makkelijk kunnen vinden. Verder is klimaatneutraal Lochem in 2030 ons doel. Wemogen trots zijn op wat Lochem (stad en kernen) heeft aan kunst en cultuur en moeten ons best doen dit te behouden. Als een pragmatisch en niet dogmatisch mens voel ik me volledig op mijn plaats bij D66.

Marleen van der Meulen
Met man, hond Aagje en een toom kippen woon ik in het buitengebied van Gorssel. Mijn portefeuilles zijn: cultuur, groenvoorzieningen, bomenonderhoud, agrarische sector, milieu en duurzaamheid. Wij staan als samenleving voor een paar grote opgaven waarbij partijpolitiek blokkeert of op zijn minst vertraagt. Ik zou het fantastisch vinden als wij na de verkiezingen op een aantal onderwerpen een Raadsakkoord kunnen sluiten. Dus niet alleen met de coalitiepartijen, maar met iedereen, ook de oppositie.

Tanja Pompe
Ik ben in 1972 geboren in het AMC in Amsterdam samen met mijn twee zussen en broer en ben dus ¼ deel van de 4e vierling in Nederland. Samen met mijn man en twee prachtige dochters woon ik sinds 1994 in Lochem. Ik heb MDGO-AW afgerond en ben werkzaam in de zorg. Ik heb vooral belangstelling voor zaken als sport, onderwijs en verkeersveiligheid. Ik geloof in de kracht van de mensen, in de kracht van D66 en in mijn eigen kracht en denk dat we samen een gemeente kunnen vormen waar we trots op kunnen zijn: goed voor elkaar dus!


Op lochem.d66.nl is meer te lezen over D66 Lochem

Meer berichten