Fietsvierdaagse De Achterhoek viert 25-jarig bestaan

Laren - Op dinsdag 7 augustus wordt in Laren de jaarlijkse fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ afgetrapt. En deze editie heeft een gouden randje, het is namelijk de 25e editie van de fietsvierdaagse.

Dit jubileumjaar is het daarom feest voor de deelnemers en vrijwilligers. Diverse activiteiten en extra’s worden tijdens deze editie georganiseerd. Ook de allerkleinsten worden in het zonnetje gezet. Met op woensdag een speciale kinderroute van 15 km gevolgd door een gezellig middagprogramma vieren wij een “kinderfeestje”. Bovendien bieden wij elke middag een divers muzikaal programma voor als u moe maar voldaan de tent in komt.

De 30 km, 45 km en 60 km routes komen langs pittoreske dorpjes, prachtige bossen en uitgestrekte weilanden. Het typisch Achterhoekse coulisselandschap van onze regio blijft een prachtig decor voor deze Larense Fietsvierdaagse.

Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ vindt plaats van 7 tot en met 10 augustus. Inmiddels kunt u zich weer online inschrijven via onze nieuwe website. En bij inschrijving voor 1 juli ontvangt u €2,50 korting!

Als u graag op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom onze Fietsvierdaagse, dan kunt u ons vinden op Facebook (@fietsvierdaagse) of u inschrijven voor onze nieuwsbrief. Graag tot ziens in Laren! www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl

Meer berichten