<p>Wandelaars komen zondag onder meer langs Huize Het Enzerinck. Foto: PR</p>

Wandelaars komen zondag onder meer langs Huize Het Enzerinck. Foto: PR

Landgoederentocht DOS-Barchem

VORDEN/BARCHEM -  Wandelsportvereniging DOS uit Barchem houdt zondag 5 september de Landgoederentocht in Vorden. De start van deze tocht is midden in het centrum van Vorden. 

De wandelaar gaat via het Riek Schagenplein (vernoemd naar de huishoudster van Swiebertje) door het prachtige park van Vorden. De vijf kilometer wandelaar wandelt door de historische tuin- en parkaanleg rond kasteel Vorden. De twintig en dertig kilometer gaan door de bossen van Kasteel Hackfort en uiteraard langs het kasteel en de watermolen. De langere afstanden komen langs Huize Het Enzerinck en de dertig kilometer wandelaar gaat ook langs Huize Wientjesvoort. De wandeling gaat voor een deel door natuurgebied Het Groote Veld. Alle wandelaars kunnen genieten van het mooie Achterhoekse coulisselandschap. Deelname aan deze tocht gaat via digitale inschrijving om te kiezen voor een afstand met bijbehorend tijdslot. De deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: vijf, tien, twintig of dertig kilometer.

Meer informatie en aanmelding via: wsvdosbarchem.nl/wandeltochten-kalender/landgoederentocht-2021 of wandel.nl/wandelagenda/evenement/landgoederenkastelentocht.htm

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden