<p>Troephuis in aanbouw. Foto: PR</p>

Troephuis in aanbouw. Foto: PR

Reünie en opening Troephuis IJsselgroep

GORSSEL - Op zaterdagmiddag 18 september houdt Scouting IJsselgroep te Gorssel een reünie voor oud-leden. Tevens wordt die middag het fraaie nieuwe Troephuis officieel geopend. 

De IJsselgroep bestond vorig jaar 75 jaar. De reünie voor oud-leden kon toen helaas vanwege corona niet doorgaan. Maar op zaterdag 18 september is het dan toch zover. De IJsselgroep nodigt alle oud-leden uit voor een reünie. Samen kan men een ‘reis door de tijd’ maken, zo is er onder andere een foto-expositie.

Opening nieuw Troephuis
Hoogtepunt van de middag is de officiële opening van het nieuwe clubgebouw: het Troephuis. Het afgelopen jaar is er enorm hard gewerkt om deze op tijd gereed te hebben. Ondanks dat het gebouw nog niet helemaal klaar is, wil men van de gelegenheid gebruik maken het gebouw officieel te openen. Het vorige Troephuis heeft 65 jaar dienstgedaan als fantastisch onderkomen voor meerdere generaties IJsselgroepers. Velen hebben daar heel goede herinneringen aan. Scouting IJsselgroep hoopt dat het nieuwe gebouw net zoveel mogelijkheden gaat bieden voor het spelen van het Scoutingspel.

Programma
Oud-leden en iedereen die de IJsselgroep een warm hart toedraagt is vanaf 13.30 uur van harte welkom aan de Kwekerijweg 5 te Gorssel. Na een kopje koffie of thee volgt om 14.00 uur de officiële opening. De burgemeester is uitgenodigd om de vlag te hijsen. Aansluitend volgt de opening van het nieuwe Troephuis. Daarna kan iedereen meedoen aan een gezellig middagprogramma. De middag wordt afgesloten met, voor degene die dat wil, een eenvoudige maaltijd bestaande uit een kop soep, broodjes en een gerecht bereid op het kampvuur. Voor de diehards is er ook nog een avondprogramma.

Coronaregels
Uiteraard wordt gehouden aan de geldende coronaregels. Dat houdt in dat alle deelnemers vanaf 13 jaar bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief testresultaat moeten kunnen laten zien. Voor meer informatie over ‘testen voor toegang’ kijk op www.testenvoortoegang.nl en op scouting-ijsselgroep.nl/reünie.

Aanmelden
Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 15 september via de website van de IJsselgroep: scouting-ijsselgroep.nl/reunie. Dit kan ook telefonisch bij Geert Hiethaar 0575-493 290 of Henk Hietbrink 0575-491992. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden