Groep 3 tot en met 8 ontvingen Freeplayer Ultimate, een Nijha-product uit Lochem. Rechts achter Marco Berendsen van de Nijha. Foto: Arjen Dieperink
Groep 3 tot en met 8 ontvingen Freeplayer Ultimate, een Nijha-product uit Lochem. Rechts achter Marco Berendsen van de Nijha. Foto: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

OR krijgt leerlingen PH-school in beweging

Algemeen

LOCHEM - De leerlingen van de Prins Hendrikschool, van de groepen drie tot en met acht, hebben vorige week een Freeplayer Ultimate gekregen. Dit pakket kan worden gebruikt voor basketbal, korfbal, voetbal, tennis, volleybal en badminton. De set bestaat uit twee staanders waar een net van zeven meter aan vast kan worden gemaakt, twee basketbalborden, twee korven, tennisrackets en veel meer. Met gejuich werd het door de leerlingen in ontvangst genomen.

Marco Berendsen, coördinator logistiek medewerker bij Nijha uit Lochem waar het product vandaan komt kijkt tevreden toe hoe de leerlingen ermee omgaan. “Het is één van de vele producten die wij als Nijha ontwerpen en maken”, zegt hij trots. De OR van de Prins Hendrikschool bood de school de Freeplayer Ultimate aan. Maar de OR dacht ook aan de jongste leerlingen, groepen één tot en met twee. Zij kregen een product van het Lochemse bedrijf Neobaby, de Stapelstein. Met de onderdelen kunnen de kinderen leuk stapelen en ze kunnen er ook overheen lopen.
Sietske Brouwer, directeur van de Prins Hendrikschool, kijkt tevreden toe. “Wij vinden het belangrijk dat kinderen meer bewegen. Het geschenk van de OR geeft die mogelijkheid voor de kinderen. Het is leuk om te zien hoe ze samenwerken en je kunt merken dat ze er trots op zijn.”
Meer info op onderstaande websites.


www.nijha.nl
www.neobaby.nl
www.schoolprinshendrik.nl

Groep 1 en 2 met de Stapelstein van Neobaby uit Lochem. Foto: Arjen Dieperink

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode