Jumbo in Lochem wordt volledig in nieuw jasje gestoken

LOCHEM - De Jumbo winkel aan de Prins Bernhardweg 24 in Lochem krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s of vers belegde broodjes. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker. De winkel sloot op maandag 18 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 24 november kunnen inwoners van Lochem en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 28 november). Filiaalmanager Anne Cents vertelt: “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte.” 

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s, die klanten thuis kunnen afbakken. Ook zijn er verse maaltijden en vers belegde broodjes beschikbaar. Verder is er op het versplein volop keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen. 

De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en afrekenen bij een caissière. Ook zijn er speciale self checkout kassa’s, waarbij men zelf kan afrekenen.

HEMA assortiment
In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt uit naar de heropening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Lochem verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden