Intocht Sinterklaas in Eefde gaat niet door

EEFDE - Na overleg met de directeuren van beide basisscholen is besloten dat de jaarlijkse intocht in Eefde op 3 december niet door zal gaan. Sint heeft de afgelopen maanden natuurlijk ook de media gevolgd en gezien dat het virus behoorlijk van zich doet spreken. Gezamenlijk is daarom besloten de intocht niet door te laten gaan omdat het in deze tijd echt niet verantwoord is veel mensen bij elkaar te brengen. Ook Sint benadrukt dat iedereen niet voorzichtig genoeg kan zijn en daarom de richtlijnen ook goed moet opvolgen.

Sinterklaas kan met zijn pieten gelukkig wel beide scholen komen bezoeken. In de ochtend komt de Sint naar Villa60 en ‘s middags naar de Bargeweide. Ouders en grootouders worden echter vriendelijk verzocht niet naar de scholen te komen. Het is en blijft een kinderfeest en Sint en Pieten willen er echt alles aan doen om het vooral voor de kinderen een mooie dag te laten zijn.
De Voorlichtingspiet hoopt dat iedereen die al medewerking had toegezegd dat volgend jaar opnieuw wil doen: Bakkerij Kuiper, COOP, basisscholen Bargeweide en Villa60, Het Spijk, landgoed Het Haveke, familie Rood, De Gids, Berkelbode, Harco van Dijk, Sinterklaascomité Eefde, muziekverenigingen Concordia en Harmonie, politie, Het Hart en Spc.Eefde.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden