Tijdens Huttendorp Gorssel kunnen kinderen hutten bouwen en verschillende spellen doen. Foto: PR
Tijdens Huttendorp Gorssel kunnen kinderen hutten bouwen en verschillende spellen doen. Foto: PR

Inschrijving Huttendorp Gorssel opent op 1 juni

Algemeen

GORSSEL – Tijdens Huttendorp Gorssel op 18 en 19 augustus 2022 kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 hutten bouwen en verschillende spellen doen. De activiteit vindt plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald, Kwekerijweg 5 in Gorssel. De inschrijving opent op 1 juni.

Het thema van Huttendorp is dit jaar ‘Huttencircus’. Ben jij goed in jongleren met hamers, het temmen van pallets, goocheltrucs zoals het doorzagen van planken, laat jij spijkers op de meest wonderbaarlijke manier in een plank verdwijnen, of bouw jij de meest stevige hut zodat er zelfs een olifant op kan staan? Meld je dan nu aan! Huttendorp is voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8.

Huttendorp bestaat dit jaar 5 jaar, dus het belooft een enorm feest te worden. Samen wordt een circusterrein opgebouwd en aan het einde volgt er een spetterende, afsluitende show.

Inschrijven
De inschrijvingen openen op woensdag 1 juni. Opgeven kan via www.huttendorpgorssel.nl, de kosten bedragen 30 euro per deelnemer. Hiervoor ontvangen deelnemers een Huttendorp T-shirt en een gesponsorde lunch, drinken, fruit en wie weet wat de hongerige bouwer nog meer nodig heeft en bouwmaterialen zoals pallets, spijkers en verf. Maar vooral twee onvergetelijke dagen om de zomervakantie mee af te sluiten.

Vrijwilligers gezocht
Huttendorp wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Ook komende editie van Huttendorp wordt er weer een beroep gedaan op vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen Huttendorp! Als vrijwilliger van Huttendorp Gorssel bezorg je vele kinderen een fantastische afsluiting van de zomervakantie. In ruil voor een geweldige ervaring in een lontspannen sfeer, samen met ongeveer 50 andere vrijwilligers. Aanmelden kan via de website.


huttendorpgorssel.nl

Huttendorp Gorssel wordt altijd afgesloten met een show. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode