Foto: LOV

Landstad Lochem Fair

Lochem - Dit jaar zal de binnenstad van Lochem verrijkt worden met een nieuw evenement. De Landstad Lochem Fair. De LOV in samenwerking met CIN-IN Events en Vormgeving organiseren samen deze sfeervolle Fair die zal gaan plaatsvinden op 26 mei in de binnenstad.

De Landstad Lochem Fair staat in het teken van lifestyle, food, streekproducten, brocante en muziek. In de stad staan standhouders die sfeer en kwaliteit als gemene deler zullen hebben.

Van hippe zomerse kleding tot handbeschilderde keramiek en van exotische planten tot het op maat laten maken van je eigen schilderij. Voor iedereen is er iets moois te vinden bij de meer dan 50 standhouders op de fair.

U kunt er echt een dagje uit van maken, naast de diverse kramen zijn er vele andere activiteiten te doen in de binnenstad. U kunt bijvoorbeeld plaatsnemen in de schoolbanken van de door de Vrijwilligersacademie van Stichting Welzijn opgezette Streekschool waar door meerdere sprekers op een luchtige manier interessante onderwerpen worden aangesneden. Er zullen diverse regionale ondernemers hun streekproducten tonen en laten proeven aan een lange proeftafel op de grote markt. Natuurlijk is er op veel plekken muziek te horen in de stad waaronder singer-songwriter Teniu, troubadour Harald Ivangh en DJ Skank Dubious. Ook kinderen kunnen onder leiding van de Burgemeester van Buiten zich heerlijk vermaken tijdens de Landstad Lochem Fair met o.a. het maken van bosmonsters, kliederen in de modderkeuken of het samen maken van een waterbaan.


Trek gekregen van het spelen en het shoppen? Schuif dan aan bij één van de foodtruckjes of neem plaats op één van de vele terrassen in de stad. In het Stadshuus kunt u genieten van muziek uit de jaren 60 en 70 waar het Lochem Festival Café zal gaan plaatsvinden tijdens de Landstad Lochem Fair.


Bijzonder tijdens de Fair is het kunstplein in samenwerking met Kunst in Lochem, op het kunstplein kunt u lokale kunstenaars aan het werk zien. Er wordt gewerkt aan diverse projecten waaronder een doek van 12 meter lang waaruit u zelf uw vierkante meter kunt samenstellen en aanschaffen.

U bent op 26 mei van 10.00 tot 17.00 meer dan welkom in de binnenstad van Lochem.
 

Meer berichten