Een evenement voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere machines. Foto: PR
Een evenement voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere machines. Foto: PR

Tractorpulling Lochem kan eindelijk doorgaan

Algemeen

LOCHEM - De 37e editie van Tractorpulling Lochem kan eindelijk doorgaan. Op zaterdag 6 augustus zullen de krachtigste trucks en tractoren weer op het bekende terrein aan de Brinkerinkweg tussen Lochem en Barchem aantreden.

Een evenement voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere grootse machines met een vermogen tot wel 12.000 PK! De officiële Grand National Truck- en Tractorpulling wedstrijd staat garant voor spektakel. Aan de voet van de Lochemse berg worden de krachten gemeten op twee wedstrijdbanen. 

In de pullingarena is een show van de sterkste trucks en tractoren uit de Nederlandse competitie. Rondom de pullingarena zijn allerlei shops, foodtrucks, een exclusief VIP-deck en een kinderdorp waar de kleinsten zich kunnen vermaken onder begeleiding. 

Nieuw dit jaar is een gratis toegankelijk rennerskwartier, waar trucks en tractoren staan opgesteld en waar monteurs en rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Na de wedstrijd is er feest met een dj.

Het startschot voor de wedstrijd wordt om 16.00 uur gegeven. Vanaf 12.00 uur is het rennerskwartier toegankelijk en om 14.00 uur gaat de pullingarena open. 

De voorverkoop is geopend. Voor meer informatie en tickets kijk op de website.


tractorpullinglochem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode