Logo berkelbode.nl


Foto: Jacquelinevanmunster

Eindexpositie leerlingen Atelier V en workshopweek

Eefde - Kunstenaar Jacqueline van Munster houdt een expositie met werk van haar leerlingen. Dit jaar hebben ze een eindexpositie in 't Hart in Eefde. Alle werken van de cursisten worden geëxposeerd.


De expositie van de volwassenen is te bezichtigen van 20 mei t/m 7 juni.
De expositie van de jeugd is te bezichtigen van 17 juni t/m 12 juli.

Workshop
Jacqueline houdt ook drie dagen workshops waar je je per dagdeel voor in kunt schrijven. De workshops zijn op maandag 21, woensdag 23, vrijdag 25 en zaterdag 26 mei voor de jeugd. s´morgens van 9.30 tot 12.30 uur en/ of ´s middags 13.00 tot 16.00 uur.

Er komen diverse onderwerpen aan bod. Je hebt geen schilderservaring nodig. Het kan ook een leuke manier zijn om kennis te maken met Atelier V. Iedereen is welkom.

Maandag 21 mei abstraheren naar aanleiding van een vorm. Men gaat onderzoeken hoe je een vorm kunt abstraheren. Dit kan naar aanleiding van een meegebracht voorwerp zijn (tak uit de tuin, of iets wat jou dierbaar is, beeldje, vaasje). Je leert spelen met lijnen en vlakken.

Woensdag 23 mei portret. Naar aanleiding van een foto maakt u kennis met de beginselen van het portret tekenen- schilderen. Voor gevorderden is het een mooie kans om een portret uit te werken.

Vrijdag 25 mei landschap. Aan de hand van een foto gaan we een landschap onderzoeken. Deze studie kan de aanleiding zijn voor een abstracte compositie.

Zaterdag 26 mei. Voor jeugd van 7 tot 18 jaar houd ik op zaterdagmorgen een workshop van 9.30 tot 12.30 uur. Men gaat schilderen op doek. Ieder krijgt een doekje waar men in een ochtend een schilderij op gaat maken. Deze workshop is inclusief schildermateriaal. Telefoon 0575-572120 mail, Jacquelinevanmunster@chello.nl

www.jacquelinevanmunster.nl

Meer berichten

Shopbox