Het grabbelhuis staat er weer fris gewassen bij. Foto: PR

Het grabbelhuis staat er weer fris gewassen bij. Foto: PR

Programma Oranjevereniging Gorssel bekend

Algemeen

Programma Oranjevereniging Gorssel bekend

GORSSEL - Onlangs ontvingen de inwoners van Gorssel een flyer in de bus met daarop het programma van de Oranjevereniging, verspreid door de scouting. 

Een vertrouwd programma met de Seniorenmiddag in de Borkel op 26 april en op 27 april het spectaculaire feestprogramma op de Roskamweide. De bestuursleden hebben de schiettent een nieuw kleurtje gegeven en het grabbelhuis staat er weer fris gewassen bij. Koningsdag start met de aubade en wordt gevolgd door onder andere de kleedjesmarkt, schminken, panna, springkussen, megabaan base jump en natuurlijk het vogelschieten. Na het succes van vorige jaar is ook het ringsteken weer terug. Op 30 april wordt de gezellige gezinsfietstocht weer georganiseerd en op 4 mei houden we de stille tocht. 

Steun de Oranjevereniging
Maar al deze activiteiten kosten geld. Met name het feest op de Roskamweide kan alleen blijven bestaan dankzij sponsoren, donateurs en de collecte. Onder het motto ‘geen geleur meer aan de deur, word donateur’, is de oranjevereniging gestopt met de collecte. De Oranjevereniging roept inwoners van Gorssel op om ook donateur te worden. Ga hiervoor naar www.ovgorssel.nl/aanmelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant