Start verkoop tien eigentijdse en chique villa's

Hegeman Bouwgroep start zaterdag 7 juli met de verkoop van het kleinschalige nieuwbouwproject Iep Rijk Lochem. Aan het Groenewegje in Lochem komen in totaal zes vrijstaande villa's en vier geschakelde villa's. De start verkoop vindt plaats in Restaurant Kawop, Markt 23 in Lochem.

Lochem - Geïnteresseerden kunnen zich hier tussen 11.00 en 13.00 uur uitgebreid laten informeren over de diverse woningtypes. De verkoopbrochures en de prijslijst liggen ter inzage. Ook het online inschrijfproces wordt toegelicht. Hegeman Bouwgroep (ontwikkelaar en bouwer) en Makkinga de Haan Schippers Makelaars zijn uiteraard aanwezig voor meer uitleg en het beantwoorden van vragen.

Statig en royaal wonen

Alle tien villa's kenmerken zich door een eigentijdse, chique vormgeving en het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen. De statige villa's zijn natuurlijk energiezuinig. Een prachtige entree, een vide, een extra kamer op de begane grond met stalen en suitedeuren, het kan allemaal. Zelfs slapen en baden op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Iep Rijk Lochem maakt een knipoog naar het verleden, qua architectuur, details en materialen.

Meer berichten