Wie wordt het Berkel Rebus Talent 2018 tijdens het Berkelfestival?

Lochem - Houd jij van puzzelen, rebussen en raadsels oplossen? Ga dan mee het water op en speel Rebus op de Berkel tijdens het Berkelfestival! Alle deelnemers strijden mee voor de titel: Berkel Rebus Talent 2018!  

Op zondag 26 augustus houden de Berkelschippers in Lochem Rebusvaarten op de Berkel. Stap aan boord van Berkelzomp 'de Ente' en ga de uitdaging aan. Alle vragen hebben te maken met Water en de Berkel. Let, ondanks de mooie uitzichten, goed op onderweg, want aan de waterkant tref je de sleutels tot succes!
Los jij de meeste rebussen op? Dan win jij, naast de eeuwige roem, ook een leuke attentie!

De Rebusvaarten vertrekken op 26 augustus om 10:00, 11:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur vanaf Zompenloods 't Anker aan de Goorseweg 2 in Lochem. Iedere vaart duurt circa 45 minuten.

Met wie geef jij je op voor deze leuke activiteit? Kijk voor alle informatie en aanmelden op  www.berkelfestival.eu/rebus-op-de-berkel-lochem/. 

Naast de Rebusvaarten op de Berkel is er veel te doen. Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er, op 24, 25 en 26 augustus, tal van activiteiten te doen voor een breed publiek, van jong tot oud! 

De pijlers zijn: Water & natuur, Sport & recreatie, Eten & drinken, Kunst & cultuur, Muziek, Geschiedenis, Innovatie & ontwikkeling. 

De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in onder andere Zutphen, Almen, Lochem, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast zijn er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitsland, zoals de Berkel Kanorally: een tweedaagse toertocht van Vreden of Ellewick naar Zutphen op 25 en 26 augustus 2018 (één dag mee kanoën kan ook).

Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival worden de handen in één geslagen en wordt aan alle activiteiten een platform gegeven. Hierdoor krijgen bezoekers en inwoners een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied! 

Ga tijdens het Berkelfestival ook op ontdekkingstocht door het gebied en laat je verrassen door een stroomversnelling van activiteiten! Al meer dan zeventig activiteiten hebben zich inmiddels aangemeld. 

De Berkel verbindt! Bekijk welke activiteiten jij niet wilt missen op: www.berkelfestival.eu. 

Wil jij mee strijden voor de titel: Berkel Rebus Talent 2018? Geef je dan snel op. Kijk voor alle informatie en aanmelden op: www.berkelfestival.eu/rebus-op-de-berkel-lochem/.

www.berkelfestival.eu

 

Meer berichten