Hein Klunder (l), Germaine Wijnands en Pieter Snijders (r) bewonderen het ontwerp 'Maria Ten Hemelopneming'
Hein Klunder (l), Germaine Wijnands en Pieter Snijders (r) bewonderen het ontwerp 'Maria Ten Hemelopneming' (Foto: Gemma van der Linde)

Feestelijke viering in Joppekerk

Joppe - Vooraf aan de Eucharistieviering op woensdag 15 augustus van het patroonsfeest van Maria Ten Hemelopneming zal het bronsplastiek ter ere van ‘Het ontslapen van Moeder Gods’ worden gewijd.

Het plastiek is ontworpen en gemaakt door de Doesburgse beeldend kunstenaar Pieter Snijders en wordt aangeboden door de Stichting Vrienden van de Joppekerk. De viering is om 19:00 uur. Het koor is dan terug van vakantie en zal de viering opluisteren.

Presentatie van het boek
Na de viering op 15 augustus wordt het boek ‘150 jaar kerk in Joppe’, over de geschiedenis van onze kerk en geloofsgemeenschap gepresenteerd. Het boek is geschreven door drs Froukje Holtrop, kunsthistorica en geïllustreerd met veel foto’s. De uitgave van het boek is een initiatief van de stichting Vrienden van de Joppekerk. U krijgt de gelegenheid om een boek, dat u van harte wordt bevolen, te kopen. U bent na de viering van harte welkom voor een drankje in en om de pastorie.

Boek bestellen
Indien u het boek bestelt voor 15 augustus betaalt u slechts € 19.95 , exclusief de portokosten. Na 15 augustus betaalt u € 24,95. Er is een beperkte oplage.


www.rkkerkjoppe.nl

Meer berichten