Bridgen in Harfsen: kan dat?

Harfsen - Natuurlijk zijn er in de omgeving heel veel mensen die het fijn vinden om een kaartje te leggen. Ze verlaten regelmatig hun huis en tuin, het stofzuigen, de was en het grasmaaien kan even wachten. Ze gaan er tegenaan om te voorkomen dat hun hersenen gaan verstoffen!

Schaken, dammen, biljarten of klaverjassen kunnen natuurlijk als poetsdoek gebruikt worden, maar het edele kaartspel bridge zorgt niet alleen voor het afstoffen van de hersenen, maar heeft ook een soepel makend, masserend effect! Veel mensen hebben dat allang ontdekt. De bridgeclubs in de omgeving tellen vele leden.Vaak moeten ze nieuwe belangstellenden op een wachtlijst plaatsen.

In Harfsen heeft men geen wachtlijst. Men heeft zo ongeveer veertig leden en dat aantal zorgt ervoor, dat iedereen de ander kent, dat de sociale contacten heel belangrijk zijn.

Na een avondje bridge moet ieder, man of vrouw, onafhankelijk van de score, naar huis kunnen gaan met de gedachte: het ging goed of het was knudde met een rietje, maar ik heb een fijne avond gehad!

Het oude gezegde: meedoen is belangrijker dan winnen is bij elk lid de drijfveer binnen de club.
De leden komen uit Harfsen, Laren, Eefde, Gorssel en omgeving. Men speelt vanaf september in een A- en een B-lijn.
Op woensdag vanaf half acht wordt de eerste kaart gelegd in 't Hoeflo en het laatste spelletje wordt in april gespeeld.


Nadere inlichtingen en aanmelden: secretaris Jan de Groot, telefoon: 0575-492628, e-mail : j_degroot@kpnmail.nl

Meer berichten