Sneeuwfit Zutphen start met bostrainingen hardlopen

Hardlopen is een slimme, gezonde en goedkope manier om je conditie op peil te houden. De trainers van Sneeuwfit Zutphen staan in de startblokken om te beginnen met de bostraining.

Zaterdag 22 september is de officiële start van het winterseizoen bij restaurant De Zevensprong in Joppe. Rik Geus (fysiotherapeut van bekende topsporters) verzorgt aan het eind van de eerste training nog een aantal extra oefeningen

Misschien verwacht je bij de naam Sneeuwfit niet direct hardlooptrainingen. Maar naast de insidetrainingen van half september tot half maart zijn er het hele jaar door bostrainingen op verschillende hardloopniveaus. Dit kan op woensdag vanaf 9.00 uur en op zaterdag ook vanaf 9.00 uur. En wil je niet hardlopen dan is er nog keuze uit Nordic Walking en sportief wandelen. Het gaat hierbij om conditie- en krachtoefeningen onder leiding van enthousiaste docenten. De trainingen vinden plaats in Barchem, Gorssel, Joppe en Zutphen.

Gratis kennismaken

Wil je kennis maken met Sneeuwfit en een paar keer meedoen? Dan bestaat de mogelijkheid om gratis te trainen in september. De Sneeuwfit bostraining begint op zaterdag 22 september om 9.00 uur bij Restaurant De Zevensprong, Dortherdijk 6 in Joppe. De zaaltraining start op 24 september in Gorssel en op 25 september in Zutphen.

Kijk voor meer informatie op www.sneeuwfitzutphen.nl.

Meer berichten