Landstad Lochem Fair verbindt ondernemers in binnenstad Lochem

Op zaterdag 15 september wordt voor de tweede keer de sfeervolle Landstad Lochem Fair gehouden. De eerste succesvolle editie was een gezellige, warme, inspirerende dag voor ondernemer en bezoeker. Op 15 september worden opnieuw de straten rondom de kleine en grote markt aangekleed en is er in de hele stad veel te zien en beleven.

Nieuw tijdens de Fair is het leesplein dat is ontstaan door een leuke samenwerking van boekhandel Lovink, Bruna Lochem en de Lochemse Bibliotheek. De Fair is een prachtige vertaling van wat wij als ondernemers willen laten zien in de binnenstad. Muziek, horeca, standhouders met passie, kunst, leuke dingen voor de kids en dat alles in onze prachtige authentieke binnenstad aldus Leonie Wuestman van de Bruna. Daar past een leesplein voor jong en oud perfect bij dacht Leonie en heeft daarvoor contact gezocht met Frederike Scholing van boekhandel Lovink en de Bibliotheek van Lochem. Samen hebben ze de handen in een geslagen en dat is niet zonder resultaat. Tijdens de Fair mogen we grote schrijfsters ontvangen zoals Corine Hartman (bekend van het boek Groen Licht) en Annegreet van Bergen (bekend van het boek Gouden Jaren). Beide geven lezingen. Daarnaast zullen er ook lezingen zijn van diverse schrijvers uit de regio. Voor de kinderen wordt er een knusse voorleeshoek ingericht en kan er geknuffeld worden met Dikkie Dik. Het is prachtig dat we gezamenlijk dit leuke programma van het leesplein hebben kunnen samen stellen. Ik ben zeker trots op deze samenwerking aldus Leonie.

Op 15 september van 11.00 tot 17.00 kunt u het leesplein komen bezoeken op de kleine markt in Lochem. Naast het leesplein is er nog veel meer te beleven tijdens de Landstad Lochem Fair, zoals op vele plekken live muziek, het kunstplein met kunstenaars die live komen schilderen, een lekker hapje en drankje op het uitgebreide terras van Kawop die een speciaal Landstad Fair menu heeft samengesteld en een kinderplein dat wordt gesponsord door Restaurant de Witte Wieven. Voor iedereen is er iets leuks te beleven op 15 september in de binnenstad van Lochem.

Meer berichten