Mentaal Fit: kosteloze cursus om mentaal weerbaarder te worden

Lochem - Bent u ook weleens de grip op uzelf kwijt? Verliest u zich in emoties terwijl u dit eigenlijk niet wilt? Of u wordt kwaad vanwege iets kleins. Merkt u dat het slapen minder gaat? Soms lijkt het alsof emoties u overspoelen.

Gelukkig is er veel wat u kunt doen om een betere balans in uw leven te krijgen. Als u hier behoefte aan heeft of nieuwsgierig bent hoe u de regie in eigen hand kunt houden is deze gratis cursus, die wordt gegeven door de preventie afdeling van Impluz, misschien een goede stap voor u.

In de cursus Mentaal Fit leert u wat u zelf kunt doen om dit soort situaties beter te verdragen en om er anders mee om te gaan waardoor u zich prettiger voelt. Door oefeningen en handvatten leert u om uw balans te (her)vinden.

Wat kunt u doen?

Om grip op uw leven te krijgen is het belangrijk om u te richten op de problemen waar u wel invloed op hebt. Door anders om te gaan met de problemen waar tegenaan loopt kunt u zich weer sterker gaan voelen, krijgt u meer zelfvertrouwen en kan u zich energieker gaan voelen.

In deze cursus krijgt u handvatten om (beter) om te gaan met stress en spanning, met slaapproblemen, met negatieve gedachten en leert u hoe u een (betere) balans tussen draaglast en draagkracht kunt verkrijgen. Impluz (onderdeel van de Dimence groep) ondersteunt om de psychische veerkracht te vergroten.

Informatie en aanmelding

Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en start op 30 oktober. De andere data zijn 6, 13 en 20 november.

Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden.

Er is geen verwijzing nodig

Locatie: De Hooiplukker, Achterstraat 5, 7241 AV Lochem

Tijdstip: 09:30 – 11:30 uur.

Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het secretariaat van Impluz, 0570-604900 of info@impluz.nl. Ook kunt u zich aanmelden via de website www.mindfit.nl/cursussen. Mensen kunnen zich tot 24 oktober aanmelden voor de training.

Meer berichten