Heropening Galerie Stijl Eefde

Eefde    –  HansChristiaan Peters  en Etta Adriaanse heropenen Galerie Stijl.

Op 23 september heeft de besloten heropening van Galerie Stijl aan de Zutphenseweg 132 in Eefde plaatsgevonden. Gevolgd door een open huisweekend op 29 en 30 september. Beiden voor genodigden.

De heropening werd verricht door wethouder van cultuur en kernwethouder van Eefde, Henk van Zeijts en drs. Ankie de Jongh-Vermeulen, kunsthistorica en voormalig directeur van het Mondriaanhuis te Amersfoort. 

Galerie Stijl is opgericht in 1989, in Arnhem en was tot oktober 2016 actief deel van de Arnhemse kunstwereld. Omdat de galerie graag  uitbreidingsmogelijkheden wenste, zoals parkeren op eigen grond, het realiseren van een beeldentuin en een extra expositieruimte voor de Stichting Stijl Foundation, werd er besloten een nieuwe locatie te zoeken waar deze mogelijkheden allemaal gerealiseerd kon worden.

Sinds augustus 2017 heeft Galerie stijl een  nieuwe locatie gevonden aan de Zutphenseweg 132 in Eefde waar eerder galerie BGO en tuincentrum KAWI gehuisvest waren.  
Hier hebben HansChristiaan Peters en Etta Adriaanse een galerie, beeldengalerij, een beeldentuin en enkele kunsthuisjes en een museumpaviljoen gerealiseerd.
Op deze unieke locatie gaan zij zo een nieuwe kunstzinnige en culturele bijdrage leveren aan  Eefde en de regio.
 
Vanaf 4 oktober is Galerie Stijl open voor het grote publiek. Donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Toegangsprijzen: € 6,50. Kinderen tot 12 jaar gratis. Jaarkaart € 25,=. Donateurs van Stichting Stijl Foundation gratis

Telefoon 0575-474 280 of info@galeriestijl.nl
www.galeriestijl.nl  


 

Meer berichten