Feest bij heropening Truck & Trailer


Lochem - De Kwinkweerd in Lochem stond in het weekend van 7 oktober in het thema van de feestelijke heropening en zowel binnen als buiten was er dan ook veel te beleven voor jong en oud. 

Vrijdagavond vond de officiële heropening plaats door Sebastiaan van 't Erve in aanwezigheid van 180 betrokkenen.
Er werd stilgestaan bij de aanleiding van de heropening. Ronald Kroesen, algemeen directeur: "We zouden de gebouwen van het failliete Cosmo in gebruik nemen. Dat werd op 1 januari 2016 formeel een feit. In de nacht van 1 op 2 januari ontstond er een grote brand door kortsluiting in een kacheltje in het naastgelegen pand."

Het pand van Truck & Trailer liep zware schade op, maar daardoor lieten onze medewerkers zich niet tegenhouden: Ronald: "Ik nam na de brand contact op met onze Lochemse manager Alfons Duteweert om te vragen wat hij nodig had. Dat was bovenal licht en warmte. Twee dagen later werd hier weer gewerkt, maar onder zware omstandigheden. Samen hebben we onze schouders eronder gezet, en mét resultaat! Ik heb dan ook enorm veel respect voor al onze medewerkers!"

Zaterdag openden de deuren voor het grote publiek. Binnen en buiten waren bijzondere trucks en trailers te zien, zoals oldtimers, de Dakar truck van Johan Elfrink, de uitgebouwde truck met silo oplegger van Simon Loos, schade trucks, RMO's, servicewagens, bijzondere schadeprojecten en men kon een kijkje nemen in de gloednieuwe wasstraat.

Kinderen konden een rondje rijden in de furori racecars of zich laten schminken. Radio NL zorgde met een heuse drive-in show voor muzikaal genot. Bij de foodtruck met dakterras en de mobiele bar van Drivers Uut Salland was het lang gezellig.
Ronald Kroesen: "We kijken terug op een mooi weekend waarin we de heropening van ons mooie pand hebben kunnen vieren met personeel, klanten en andere belanghebbenden. Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor zijn of haar komst! Met dit nieuwe pand zijn we helemaal klaar voor de toekomst."
 

Meer berichten